VÅR RELATION HINDRAR OSS JUST NU FRÅN ATT...

Vad lär jag mig

Du lär dig att förhandla konkret och effektivt. Metodiken fungerar såväl i förhandling av kontrakt som i förhandling i relation. Teorigenomgång varvas med praktiska övningar. Metodiken jag lär ut grundar sig på mina erfarenheter från otaliga förhandlingar, möten och samtal, samt valda delar ur vedertagna teorier och metoder. Meningen med kursen är att du snabbt ska förstå teorin bakom och lägga mycket tid på övningar. Efter kursen kan du använda metodiken i skarpt läge. 

Exempel på konflikter vi kommer att hantera under kursen

"Osund konkurrens mellan två kollegor på arbetsplatsen, båda vill ha chefens erkännande och strävar efter befordran". Situationen skapar misstro, rykten om favorisering och obehaglig stämning.

"En av parterna anser att ett löfte brutits vad gäller leverans/åtaganden i ett projekt" (beställare/projektledare).

"Chef och medarbetare kommer ej överens vad gäller vilken kompetens som är bäst lämpad för ett dedikerat projekt". Vem vet bäst?!

"En kollega anklagas för att ha trakasserat en annan kollega". Det finns vittnen...Var och när

Från förmiddagskaffe till eftermiddagskaffe dagen efter. Kl 09.30 dag ett till kl 15.00 dag två. Jag bokar lokal, mat och logi på en trevlig kursgård i centrala Skåne alternativt så använder vi era lokaler. Datum bestäms i samråd med er.


Passar kursen mig

För dig som i din roll har möjlighet att hantera eller lösa konflikter. Chef, Ledare, HR, Ombud, Konsult eller annan roll. Du kan själv vara en av parterna som behöver hantera en konflikt eller så agerar du medlare åt andra. För dig som vill förbättra en relation.

Förkunskaper 

Känsla av ansvar. Vilja att agera. Nyfiken och sugen på att prova något nytt. Vill du boka denna kurs åt engelsktalande deltagare? Det går att ordna.